Första julen på gården

Jag börjar tidigt med julen. Hela december har vi njutit av skinkmackor på vörtbröd och vi har tagit in små granar och pyntat med blommor. Har även inskaffat en helt underbar adventsstjärna som passar helt perfekt i vårt kök. Jag har bakat Lussebullar, egna pepparkakor, vörtbröd på surdeg, brun pepparkaka, saffranskaka…. vågar inte räkna upp fler……………

Årets julpynt har gått i vitt / silver och så grönt då förstås. (granarna). Jag använder mig mest av naturmaterial numera. Ull har blivit ett favoritmaterial. Tomtar och annat har fått stanna kvar på vinden.
Jag älskar att blanda gammalt och nytt. Blev såå kär i min julgransfot som är en mjölkkanna som min farmor och farfar använde här på gården för över 50 år sedan. Nytt för i år är ljusen i julgranen som är batteriljus. Alltså inga sladdar!!! Helt fantastisk uppfinning!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.