Uppdatering!

Det har snart gått ett år. Mycket har hänt och mycket händer.
Många undrar och nu kommer svaret.

Jag har gjort en paus i mitt fotograferande. Om och isåfall när jag tar upp det igen får tiden utvisa. Varför? Det finns flera anledningar och jag har verkligen tänkt igenom detta och försökt få det att fungera med det handlar om tid, om hälsa och om lust såklart! Stannar vid den förklaringen tror jag.

Vad gör jag nu då?

Tja, jag har en stor trädgård och ett stort intresse för odling.
Jag har en ny ugn och jag har precis fått upp ögonen för surdegsbakning.
Jag njuter av livet och försöker ta vara på varje stund!

Bloggen kommer igång igen om det blir som jag planerar. Den kommer att byta namn och den kommer att innehålla glimtar från livet så som det ser ut idag.

Önska alla därute ett gott liv. Ta hand om er!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.