Ramsvik

Har tillbringat några dagar på resande fot… Första stoppet var Ramsvikslandet i Bohuslän. En fantastisk plats som jag kommer att återvända till. En av kvällarna blev det intima landskapet mitt fokus. Just den här kombinationen kommer vara med i en utställning i vår… mer om det senare!

IMG_4836  IMG_4698
IMG_4826  IMG_4700

Fler bilder från denna turen kommer snart….

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ramsvik

 1. Elisabeth Mattila skriver:

  Helt underbara bilder, du har verkligen blick för det vackra, annorlunda, fina… Kram! /Lisa

  • Marie skriver:

   Tack Lisa, vad glad jag blir att du tittar in här!
   kul att du gillar mina bilder!
   kram

 2. Claes skriver:

  Hej Marie!
  Har just kolla igenom din webbplats och finner den mycket trevlig. Mycket välgjorda bilder. Det verkar som du fått en skjuts framåt och en del energi av din utbildning. Mycket bra… Gör mig glad / Claes

  • Marie skriver:

   …och dina ord gör mig glad! Det stämmer nog att jag fått ny energi av utbildningen. Hoppas jag kan behålla den!

 3. Per skriver:

  Vackert! Ja Ramsvik är lite av en favorit. Synd bara att jag har så långt dit.
  /Per

  • Marie skriver:

   Tack Per,
   jag säger det samma – synd att det ska vara så långt.
   Men du har ännu längre……..

Kommentarer inaktiverade.