Årskrönika 2020

Här kommer en kort summering av året som gått. Det har varit ett mycket intensivt år och kanske ett av de mest händelserika åren i hela mitt liv…

Inför det nya året 2020 blev vi ägare till min föräldragård i Davidstorp. Vi bestämde oss för att renovera stora delar av huset och planen var väl att bli klara till midsommar. Så blev det såklart inte, men nu till jul var det klart. Då hade vi även hunnit med en del utomhusarbete. Fasaden på södersidan, båda ingångarna, belysning ute och jag har helt otroligt hunnit med att gräva 8 djupgrävda odlingsbäddar på ca 4,5 meter. Fem av dem har vi redan hunnit med att odla i under säsongen.

När det gäller huset har vi valt att inte ta några före/efterbilder. Det viktigaste har varit hur det blir nu, inte hur det var tidigare.

Känner mig otroligt tacksam att ha fått uppleva ett första år här på gården. Vi har fått uppleva alla årstiderna och allt har sin tjusning. Man kommer nära naturen och det finns alltid något att pyssla med på lediga stunder.
Vi känner oss ganska klara med renovering just nu men vi har altanen kvar. Där ska bli ett stort trädäck med bubbelpool samt några glaspartier på den inbyggda terassen som redan finns. Det tar vi tag i till sommaren.

Vi har många projekt på gång och jag vill avsluta med att vi trivs fantastiskt bra här ute.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.