Odlingssäsongen har börjat!

Först ut blev Chilin. Vis av förra årets misstag att plantera dem alldeles för sent ( i februari, tror jag) så kör jag redan nu den 28 december.

Beställde ett gäng olika sorter från chililovers.nu för ett tag sen.
Alltid svårt att veta vad jag vill ha, vilka som är godast, finast och ger bäst skörd. jag gick efter alla dessa kriterier och lite tips jag hittade på nätet. Nu är det bara att hoppas det blir bra och blir det inte bra så prövar jag något annat nästa år. De tre första bilderna är milda Jalapeno och de två sista är Chili från Peru och Ryssland.
Bilderna är lånade från Chililovers.nu.

Kan bara säga att det finns sååå många chilisorter jag vill ha… Men i år räcker nog de här. Ska även försöka övervintra två plantor från förra säsongen. Får se hur det går.

Så har jag även planterat några paprikafröer som jag fått från en snäll tjej på ett trädgårdsforum. Det är en Röd Thai paprika. Hittar inget när jag googlar på det så det får bli en överraskning!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.