Lofoten dag 4

Startar även idag med en fantastisk morgon. Hade inga större förväntningar när vi åkte ut i dag. Regn och moln stod det i prognosen. Eftersom jag inte har några regnkläder så var jag glad över att det inte regnade! Efter att ha blött ner mig totalt i vågorna igår så hade jag bestämt för att hålla mig ifrån stranden idag. Så när vi kom fram till Å så tog jag mig uppför berget och fick en härlig vy över Åvattnet. Det var en sötvattens sjö bara ett stenkast från havet. Här har vi vyn…
633A4803
Det var is på vattnet och någon mm vatten ovanpå. Därav speglingen.

Nu handlade det om ljuset… skulle det bryta igenom något solljus….
Väntade en stund här men sedan så drog vi oss ner mot strandkanten för att få lite variation i bilderna. Efter en kort stund så kom ljuset – färgsprakande speglingar!!!
633A4813

633A4822
När vi åkte hem till en sen frukost var vi ganska nöjda med dagen…
Eftermiddagen bjöd på moln o gråväder. Vi avslutade med några regndroppar..
Vi åkte en runda och gjorde stopp på olika platser. Här har vi ett stopp på stranden där vi tillbringade första morgonen. Skagsand. det blev en kvadratisk bild – ”havstulpanen”.
633A4873

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.