Stockholm by night

Har länge tänkt ge mig ut på jakt efter nattbilder i Stockholm. I lördags blev det äntligen av! Till slut hittade jag till platsen jag sökte. Nedanför Ivar Los park. Där finns en helt underbar gångväg där. Även att detta var en lördagkväll så var det bara ett fåtal som gick förbi.
IMG_2097

På tillbakavägen blev det även en bild på detta fantastiska skepp…
IMG_2112

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stockholm by night

  1. Carina Bodin skriver:

    Jättefina bilder. Väntar med spänning till jag kommer dit….

  2. Mio skriver:

    WOW. WOW. WOW… detta är de bästa nattbilder jag sett över vår fantastiska stad!!!
    Hela din sida består av otroliga bilder… Såg din trädbild på en pelare i stan åxå… Kul att hitta dig här!
    Kram Mio

Kommentarer inaktiverade.